Konference, kursus og mødedag i Sharks' Lounge

Når der skal læres nyt og tænkes ud af boksen, kan det være en go ide at mødes et nyt og anderledes sted.
Sharks danner ramme for kurser, konferencer og andre typer af møder i professionelle sammenhænge – i et afslappet miljø i hjertet af Aarhus. Vores Lounge med højt til loftet, små kroge hvor man kan arbejde i grupper, samt burgere i særklasse, er med til at danne rammerne om en god dag for jer.

Vi tilbyder et lokale, der kan rumme det korte salgsmøde eller dagslange kursus. Vi gør alt hvad vi kan, for at være så fleksible som muligt, så i kan opnå de optimale rammer for jeres dag.

Vores Lounge , udstyr og øvrige faciliteter tilgodeser de gængse behov for et professionelt møde. Der er plads til 40-50 personer i lokalet.

Efter endt møde kan Sharks også danne rammer til en hyggelig og afslappende omgang pool. Dette er en go mulighed for at slutte dagen af på ’casual’ måde.

Frokost

En god frokost til dit dagsmøde er en essentiel del af jeres mødedag. Derfor er det en prioriteret del af vores værdigrundlag, at forplejningen til jeres møde er af gennemgående høj kvalitet. Med 10 forskellige burgere på menukortet, er der noget for enhver smag.

Åbningstider

Diner
Man - fre 12 - 23
Lørdag 11 - 23
Søndag 11 - 23
Poolhall
Man - tor 12 - 01
Fredag 12 - 03
Lørdag 11 - 03
Søndag 11 - 01
Lounge
Man - tor 12 - 01
Fredag 12 - 03
Lørdag 11 - 03
Søndag 11 - 01